Unibet

Unibet

Unibet a fost principala plaja a retelei Microgaming pana la sfarsitul anului 2013. In prezent, camera este o companie independenta, cu o reputatie impecabila, care a aruncat toate eforturile pentru a atrage jucatori de agrement, in primul rand din Anglia si Irlanda. Unibet include cazinouri, pariuri, avate amuzante si realizari; nu incorporeaza liste de asteptare, tabele de tip head-up si selectarea mesei – perfecte pentru amatori!

Intrucat camera este licentiata in Anglia si se adreseaza rezidentilor din Marea Britanie, orele de varf cad in serile CET si in weekend. Campul este moale, jocurile sunt jucate in EUR.

Traficul in NLHE este excelent. Timpurile de varf ofera mai mult de 20 de tabele la micro-mize, aproximativ 15 mese de NL50 – NL100 si 3–4 tabele de NL200 – NL400. Tabelele NL1K sunt disponibile doar vineri. Traficul prin PLO este semnificativ mai mic. 4-5 mese la micro-mize si 1–2 tabele de PLO100 – PLO200, uneori PLO400. Sala ofera Fast Poker, dar nu am vazut niciodata un suflet acolo.

Seara exista actiuni decente in SNG-uri de pana la 25 de euro, in principal la capat si la 5-max. Miza mai mare a SNG-urilor nu ofera nici jocuri, nici competitie. Sectiunea MTT se mandreste cu traficul sau bun. Turnee zilnice cu premii garantate de aproximativ 1.000 €, turneu saptamanal Omaha 1.500 € GTD, turneu deep stack 10K € GTD si multe altele atrag linii placute constand in cea mai mare parte din jucatori de agrement.

Mai info: https://matchbook.ro/category/unibet/