Functia de cashout si creatorul de pariuri pe 1xBet

1xBet ofera clientilor sai atat Cash Out, cat si Bet Builder. Cand vine vorba de Cash Out, puteti alege sa retrageti un pariu inainte de a se termina meciul pe care ati pariat. Cash Out va permite sa recuperati o parte din castigurile dvs. posibile pe un pariu, in functie de momentul in care decideti sa efectuati Cash Out si de cotele in favoarea pariului dvs. plasat, in momentul incasarii.

La randul sau, puteti continua sa primiti mai mult sau mai putin decat miza initiala. Cash Out va permite sa minimizati posibilitatea de a pierde intreaga miza plasata, daca simtiti ca puteti continua sa pierdeti un pariu. Bet Builder este o alta caracteristica minunata pe 1xBet.

Bet Builder va permite sa acumulati o serie de selectii intr-un singur pariu si va face seful atunci cand vine vorba de formularea unui pariu. Puteti alege o serie de selectii viabile, dupa cum doriti, si sa creati un pariu unic. In esenta, Bet Builder inseamna ca exista un numar infinit de pariuri diferite pe care le puteti plasa pe 1xBet.

1xBet ofera o platforma live excelenta. Pentru a accesa platforma live a 1xBet, trebuie sa trageti cursorul la optiunea „LIVE”, prezenta pe bara principala de navigare a site-ului. Faceti clic pe optiune, pentru a asista la mai multe piete in joc pe care le puteti urmari si dati mai departe.

Puteti alege sa urmariti si sa inscrieti pana la patru evenimente in acelasi timp, trecand cursorul pe sectiunea „LIVE”, in bara principala de navigare a site-ului si facand clic pe sectiunea „Multi-LIVE”. Trageti meciurile in joc la alegere, in centrul ecranului si urmati actiune minut cu minut, pentru aceeasi.

Meciurile care sunt transmise in direct, au un simbol „LIVE”, prezent sub coloana in joc, incorporata intr-o caseta de televiziune in miniatura.

Puteti utiliza functia de difuzare in direct a 1xBet pentru mai multe sporturi, printre care se numara fotbalul, tenisul si hocheia pe gheata, printre altele. Acestea fiind spuse, pentru a utiliza functia de streaming in direct de 1xBet, trebuie sa aveti un sold pozitiv in contul dvs. si in Adobe Flash Player.

Pentru sporturile care nu au o instalatie de transmisie live, puteti alege sa urmariti actualizarile live minut cu minut, asa cum se poate vedea din imaginea mentionata mai sus. Mai mult, puteti vedea programul meciurilor viitoare, facand clic pe optiunea „Previzualizari in direct”, trecand cursorul pe sectiunea „LIVE”, pe bara principala de navigare a site-ului si facand clic pe sectiunea „Previzualizari live”.