Efortuna

Efortuna

Aceasta este o oportunitate foarte interesanta pe care EFortuna le ofera jucatorilor sai. In sectiunea live a cazinoului puteti juca cu Oracle Casino Roulette, Portomaso Puntobanco, Portomaso Roulette 1 si Portomaso Roulette 2. Daca doriti sa jucati Poker, il puteti face in direct si cu un dealer real. La final, este important sa subliniati o alta sectiune: cea a Jocurilor virtuale. Aici aveti sansa de a paria pe jocuri simulate de calculator. In special, zonele in care poti paria sunt cursele de fotbal, tenis, cai si caini.

Unul dintre cele mai importante lucruri pentru un site de pariuri este sa ofere cateva promotii si unele bonusuri. De asemenea, EFortuna face aceasta politica, care este importanta pentru a castiga noi abonati. Jucatorul trebuie sa fie ispitit si bonusul este modalitatea corecta de a o face.

Exista, de exemplu, promotia Introduceti un prieten care ii rasplateste pe cei care introduc un jucator nou. Pentru a rascumpara premiul, prietenul trebuie sa deschida un cont de joc, efectuand o depunere de minim 10 euro in doua zile. In acest fel, jucatorul poate avea bonusul sau. Dar nu este suficient: EFortuna ofera un bonus de bun venit care este 100% din prima depunere de pana la 50 de euro. Fiecare jucator poate avea un singur bonus de bun venit care poate fi rascumparat in cel mult 45 de zile. In fiecare luna exista promotii speciale pe site.